ΚΔΑΠ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του GeniusPreSchool, δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για παιχνίδι και μάθηση σε ένα φιλικό περιβάλλον.

01

Σε ποιους απευθύνεται το ΚΔΑΠ GeniusPreSchool;

Το ΚΔΑΠ μας απευθύνεται σε παιδιά 5 – 12 ετών, που μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου, θα μπορούν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα, δημιουργικά αλλά και μάθουν μέσω της βιωματικής μάθησης.

02

Γιατί να στείλετε το παιδί σας στο ΚΔΑΠ GeniusPreSchool;

Ο πλούτος των ερεθισμάτων που μπορεί να λάβει το παιδί σας στις εγκαταστάσεις μας, είναι ανεξάντλητος. Οι μεγάλες και φωτεινές αίθουσες του εσωτερικού των κτιρίων, συνδυάζονται άψογα με τον προαύλιο χώρο, δημιουργώντας έναν ενιαίο χώρο κατάλληλο για δημιουργικότητα αλλά και κριτική σκέψη.

Το πρόγραμμα του ΚΔΑΠ προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών και περιλαμβάνει ένα πλήθος δραστηριοτήτων, τόσο μέσα στις αίθουσες όσο και στον εξωτερικό χώρο.

03

Ποια είναι η φιλοσοφία του ΚΔΑΠ GeniusPreSchool;

Όντας και οι ίδιοι γονείς, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να βρίσκονται και να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και ξέγνοιαστο. Τα παιδιά δεν έχουν πλέον την ευκαιρία να παίζουν έξω, να έρχονται σε επαφή με τη φύση, αλλά αντίθετα περνούν υπερβολικό χρόνο στον ψηφιακό κόσμο.

Στο ΚΔΑΠ μας, θέλουμε να εντάξουμε τα παιδιά και στον κανονικό κόσμο και να δουν την ομορφιά που κρύβει το παιχνίδι στο κήπο, η συμμετοχή σε ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες κ.α.

Ακόμη και η μάθηση η οποία συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμά μας, γίνεται με τρόπο βιωματικό. Τους παροτρύνουμε και τους ενθαρρύνουμε διαρκώς να εξερευνήσουν και να ικανοποιήσουν την έμφυτη περιέργεια που έχουν σ’ αυτή την ηλικία.

04

Έχω voucher μέσω ΕΣΠΑ, μπορώ να το αξιοποιήσω στο ΚΔΑΠ του GeniusPreSchool;

Το ΚΔΑΠ μας δέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ όλο το χρόνο τα κουπόνια Voucher μέσω ΕΣΠΑ. Έτσι όσοι είναι δικαιούχοι, μπορούν να εγγραφούν κανονικά προσκομίζοντας το. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει παιδιά που δεν διαθέτουν το voucherνα εγγραφούν κανονικά.