Η Φιλοσοφία μας

Το GeniusPreSchool δημιουργήθηκε όταν ως γονείς αρχίσαμε να ψάχνουμε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο για τα παιδιά μας. Αλλά τότε μας γεννήθηκε η ιδέα: Γιατί να μην φτιάξουμε εμείς αυτόν τον χώρο;

Ξεκινώντας το εγχείρημα, έπρεπε να απαντήσουμε σε κάποια καίρια ερωτήματα όπως:
- Ποιος θα ήταν ο ιδανικός χώρος για τα παιδιά;
- Πώς θα μπορούσαν τα παιδιά να αναπτύξουν τα ταλέντα και τη προσωπικότητά τους χωρίς να αισθάνονται καταπιεσμένα;
- Από ποιο εκπαιδευτικό μοντέλο θα μπορούσαν να βγουν περισσότερο κερδισμένα;

Απαντώντας μία προς μία τις ερωτήσεις και με οδηγό την αγάπη μας για τα παιδιά, ξεκινήσαμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

01

Στο GeniusPreSchool πρωταγωνιστής είναι το παιδί

Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο κέντρο του ενδιαφέροντος. Να τους παρέχουμε ασφάλεια, αγάπη και φροντίδα ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν με υγεία σε όλα τα επίπεδα.

Γι’ αυτό το λόγο δώσαμε ιδιαίτερη βάση στις εγκαταστάσεις και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.

02

Ένα openplan σχολείο για όλους

Ο openplan σχεδιασμός του Genius, έγινε με σκοπό τα παιδιά να νιώθουν όλο το χώρο ως μία μεγάλη αγκαλιά γνώσης και διασκέδασης. Δε θέλουμε να τα περιορίσουμε στους εσωτερικούς χώρους. Αντίθετα, επιδίωξη μας είναι να μοιράζουν το χρόνο τους καθημερινά τόσο στις αίθουσες όσο και στον κήπο.

03

Η εκπαιδευτική ομάδα…η δύναμή μας

Το εκπαιδευτικό προσωπικό μας αποτελείται από εξιδεικευμένους επιστήμονες και παιδαγωγούς, που έχουν αγάπη για αυτό που κάνουν. Είναι δίπλα στα παιδιά, σε κάθε τους βήμα, με υπομονή και πραγματικό ενδιαφέρον ώστε να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους. Να τα μάθουν να συνυπάρχουν, να τους δείξουν τρόπους να εξελίξουν τα ταλέντα τους, να τους κάνουν να αγαπήσουν τη φύση, να τους παρέχουν γνώσεις, να τους δώσουν όλα τα εφόδια που έχουν ανάγκη και που θα τα κάνουν ευτυχισμένα!

Εξάλλου το κύριο μέλημά μας είναι ακριβώς αυτό: Το Genius να αποτελέσει το δεύτερο σπίτι των παιδιών. Ένα σπίτι που θα πρωταγωνιστεί, το παιχνίδι, η μελέτη, η δημιουργικότητα και η αγάπη!

Καλώς ήρθατε στο GeniusPreSchool!