Διατροφή

Στη σύγχρονη κοινωνία το μεγαλύτερο ποσοστό γονέων εργάζονται αμφότεροι, οπότε η έγκαιρη προετοιμασία γευμάτων είναι ένα καθημερινό στοίχημα. Στο βρεφονηπιακό σταθμό Genius, έχουμε φροντίσει να καλύπτουμε εμείς τις διατροφικές ανάγκες του παιδιού σας, προσφέροντας καθημερινά το γεύμα του όσες ώρες βρίσκεται στο χώρο μας.

Σε συνεργασία με διατροφολόγους και παιδιάτρους έχουμε σχεδιάσει ένα πλήρες διατροφολόγιο για τα βρέφη και τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού μας, που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στη Μεσογειακή Διατροφή, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο ισορροπημένη διατροφή παγκοσμίως. Τα παιδιά λαμβάνουν πλούσια θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη τους. Και επειδή οι πρώτες ύλες παίζουν σπουδαίο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, φροντίζουμε και επιλέγουμε τις πιο αγνές σε κάθε μας γεύμα.

Τα γεύματα που προσφέρουμε στα παιδιά είναι:

- Πρωϊνό
- Δεκατιανό (Σνακ)
- Μεσημεριανό

Εφόσον το παιδί σας έχει κάποια διατροφική αλλεργία, είναι καλό να ενημερώσετε τη Διεύθυνση ώστε το διατροφικό πρόγραμμά του να διαμορφωθεί καταλλήλως