Νηπιαγωγείο

01

Ηλικιακή ομάδα

Τα παιδιά μας στο νηπιαγωγείο, το οποίο λειτουργεί με νόμιμη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, είναι έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους για τις υψηλότερες βαθμίδες εκπαίδευσης. Σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον που τους έχουμε εξασφαλίσει, τους δίνουμε τα ερεθίσματα που χρειάζονται ώστε να αγαπήσουν τη μάθηση, να χτίσουν την αυτοπεποίθησή και να καλλιεργήσουν το σεβασμό και την ομαδικότητα. Οι δραστηριότητες των νηπίων μας, προάγουν την ανάληψη πρωτοβουλιών, τον διάλογο, την αγάπη για τη φύση, κ.λπ.

02

Στόχος

Μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα οδηγήσουν τα παιδιά όσο πιο ομαλά γίνεται από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό. Τους παρέχουμε τις βάσεις που χρειάζονται για να νιώθουν έτοιμοι τόσο μαθησιακά όσο και συναισθηματικά και να είναι σίγουροι ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Τμήματα

Βρεφονηπιακός Σταθμός Ανατολική Θεσσαλονικη

Βρεφικό Τμήμα

Το βρεφικό τμήμα αποτελεί τη μετάβαση από τη μητρική αγκαλιά στην αγκαλιά των παιδαγωγών μας. Σύμφωνα με μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι από πολύ μικρά, τα βρέφη είναι ικανά να αντιλαμβάνονται το περιβάλλον. Γι’ αυτό φροντίζουμε να δέχονται ερεθίσματα που θα τα βοηθήσουν στην ανάπτυξή τους.


Περισσότερα

Μεταβρεφικό Τμήμα

Πλέον το παιδί μπορεί να αρχίσει να κοινωνικοποιείται και να αναπτύσσει την ομιλία του. Με τις κατάλληλες δραστηριότητες, που εμπλουτίζονται όσο το παιδί μεγαλώνει, αρχίζουμε να καλλιεργούμε τις κοινωνικές του δεξιότητες, αλλά και την αυτοπεποίθησή του.


Περισσότερα
Βρεφονηπιακός Σταθμός Ανατολική Θεσσαλονικη
Βρεφονηπιακός Σταθμός Ανατολική Θεσσαλονικη

Προνηπιακό Τμήμα

Έχοντας αναπτύξει τη γλωσσική και νοητική του κατάσταση, το προνήπιο πλέον χρειάζεται να αναπτύξει και την πολύπλευρη προσωπικότητά του. Μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητές μας, θα αναπτυχθεί σωματικά, συναισθηματικά αλλά θα ανακαλύψει και τα ταλέντα του. Επιπλέον, αρχίζει να μαθαίνει και έννοιες όπως η φιλία και ο σεβασμός.


Περισσότερα

Νηπιαγωγείο

Το νήπιο, ένα βήμα πριν το δημοτικό, αφενός πρέπει να ολοκληρώσει την ολόπλευρη ανάπτυξή του και αφετέρου πρέπει να προετοιμαστεί για τον μαθησιακό κύκλο που θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά. Οι δραστηριότητες πληθαίνουν συνεχώς, η επαφή με τη φύση είναι όλο και πιο έντονη και το παιδί παίρνει όλα τα εφόδια για ένα δημιουργικό μέλλον, όντας σίγουρο για τον εαυτό του και αγκαλιάζοντας την μοναδικότητά του.


Περισσότερα
Βρεφονηπιακός Σταθμός Ανατολική Θεσσαλονικη