Βρεφικό Τμήμα

01

Ηλικιακή ομάδα

Το βρεφικό μας τμήμα έχει σχεδιαστεί να προσφέρει ένα ζεστό, στοργικό και φιλόξενο περιβάλλον για τα πιο μικρά μέλη μας. Έχουμε φροντίσει να τους εξασφαλίσουμε την απαιτούμενη ασφάλεια που χρειάζονται ώστε να τα ενθαρρύνουμε να εξερευνήσουν τον κόσμο. Οι παιδαγωγοί μας, σε συνεχή επαφή με τους γονείς, είναι εκεί για να διασφαλίσουν ότι ικανοποιούνται οι ανάγκες τους.

02

Στόχος

Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί ώστε να διεγείρει την αισθητηριακή ικανότητα των βρεφών και να τα τροφοδοτήσει με μαθησιακές εμπειρίες. Γι’ αυτό καλύπτουμε όχι μόνο τις φυσικές τους ανάγκες, όπως τη σωστή διατροφή, τον κατάλληλο ύπνο και την καθαριότητά τους, αλλά φροντίζουμε ώστε να καλύψουμε και τις συναισθηματικές τους ανάγκες, όπως την αγάπη, την διάθεση για επικοινωνία, το αίσθημα ασφάλειας κ.α.

Τμήματα

Βρεφονηπιακός Σταθμός Ανατολική Θεσσαλονικη

Βρεφικό Τμήμα

Το βρεφικό τμήμα αποτελεί τη μετάβαση από τη μητρική αγκαλιά στην αγκαλιά των παιδαγωγών μας. Σύμφωνα με μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι από πολύ μικρά, τα βρέφη είναι ικανά να αντιλαμβάνονται το περιβάλλον. Γι’ αυτό φροντίζουμε να δέχονται ερεθίσματα που θα τα βοηθήσουν στην ανάπτυξή τους.


Περισσότερα

Μεταβρεφικό Τμήμα

Πλέον το παιδί μπορεί να αρχίσει να κοινωνικοποιείται και να αναπτύσσει την ομιλία του. Με τις κατάλληλες δραστηριότητες, που εμπλουτίζονται όσο το παιδί μεγαλώνει, αρχίζουμε να καλλιεργούμε τις κοινωνικές του δεξιότητες, αλλά και την αυτοπεποίθησή του.


Περισσότερα
Βρεφονηπιακός Σταθμός Ανατολική Θεσσαλονικη
Βρεφονηπιακός Σταθμός Ανατολική Θεσσαλονικη

Προνηπιακό Τμήμα

Έχοντας αναπτύξει τη γλωσσική και νοητική του κατάσταση, το προνήπιο πλέον χρειάζεται να αναπτύξει και την πολύπλευρη προσωπικότητά του. Μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητές μας, θα αναπτυχθεί σωματικά, συναισθηματικά αλλά θα ανακαλύψει και τα ταλέντα του. Επιπλέον, αρχίζει να μαθαίνει και έννοιες όπως η φιλία και ο σεβασμός.


Περισσότερα

Νηπιαγωγείο

Το νήπιο, ένα βήμα πριν το δημοτικό, αφενός πρέπει να ολοκληρώσει την ολόπλευρη ανάπτυξή του και αφετέρου πρέπει να προετοιμαστεί για τον μαθησιακό κύκλο που θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά. Οι δραστηριότητες πληθαίνουν συνεχώς, η επαφή με τη φύση είναι όλο και πιο έντονη και το παιδί παίρνει όλα τα εφόδια για ένα δημιουργικό μέλλον, όντας σίγουρο για τον εαυτό του και αγκαλιάζοντας την μοναδικότητά του.


Περισσότερα
Βρεφονηπιακός Σταθμός Ανατολική Θεσσαλονικη